Turvallisuus

Turvallisesti konserttiin

Hyvä asiakkaamme, vastuullisena tapahtumanjärjestäjänä haluamme varmistaa, että konserttielämyksenne sujuu mahdollisimman turvallisesti. Noudatamme konserteissamme OKM:n sekä THL:n laatimia, ajankohtaisia ohjeistuksia yleisötilaisuuksien järjestämisestä turvallisesti.

Varsinais-Suomeen on tullut uudet koronarajoitukset 16.11. alkaen. Turun musiikkijuhlien yleisön (yli 16-vuotiaat) tulee esittää koronapassi. Passin saa tulostettua https://www.kanta.fi/koronapassi sivulta tai sen voi ladata tiedostona matkapuhelimeen. Lataa tai tulosta koronapassi valmiiksi ennen vierailuasi. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi koronapassin tarkistuksen yhteydessä. Tarkistuksen yhteydessä ei kerätä henkilötietoja. Edellytämme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiailta asiakkailtamme, joiden terveydentila sallii suojaimen käytön.

  • Rajaamme konserttien yleisökapasiteettia tarvittaessa niin, että pystymme noudattamaan voimassa olevia turvavälimääräyksiä salissa.
  • Suosittelemme ostamaan konserttilipun etukäteen (verkkoliput osoitteesta lippu.fi, tarkista muut myyntipisteet täältä).
  • Jonotilanteissa noudatamme erikoisjärjestelyjä niin, että turvavälisäädökset toteutuvat (mm. saliin siirtyminen ja sieltä poistuminen). Tiedotamme mahdollisista erikoisaikatauluista ennen konserttia etukäteen. Noudathan kulkusuuntaohjeita, turvaväliteippauksia sekä henkilökuntamme ohjeistusta paikan päällä.
  • Toistaiseksi voit halutessasi ottaa kevyet päällysvaatteesi mukaan katsomoon. Isoja reppuja ja kasseja ei edelleenkään saa viedä katsomoon paloturvallisuusriskin vuoksi. Narikka palvelee myös normaalisti, ja narikkamaksu on 2 euroa (Turun Konserttitalo). 
  • Konserttiin tullaan vain täysin terveenä. Jääthän kotiin, jos tunnet itsesi huonovointiseksi! Tarkista pandemia-aikana joustavammat lippujen peruutusohjeemme.
  • Kaikilla sisääntulo-ovilla on saatavilla käsidesiä. Noudatathan hyvää yskimishygieniaa ja yski tai aivasta tarvittaessa hihaan tai puhtaaseen nenäliinaan! Tiloissamme siivotaan tehostetusti.
  • Käytäthän maskia. Mikäli oma maskisi on jäänyt kotiin, jaamme maskeja myös sisääntulossa. Henkilökuntamme käyttää maskia kaikissa tilanteissa.
  • Myymme konsertteihin numeroituja paikkoja tai keräämme asiakkaiden yhteystiedot, jotta asiakkaiden jäljittäminen helpottuu.
  • Väliaikatarjoilut ovat saatavilla vain ennakkovarauksesta sekä voimassa olevien ravintolatoiminnan säädöksien mukaisesti rajoittaen.

Lämpimästi tervetuloa konserttiin!

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeen tilaajana kuulet ensimmäisten joukossa konserteista, kampanjoista ja muusta ajankohtaisesta.

11561