06/08/22 | 19:00

The Infernal Comedy

75 | 69 | 45 €

Turun musiikkijuhlien ohjelmistoon 21.11.2021 suunniteltu näyttelijä John Malkovichin tähdittämä spektaakkeli ”Just call me God – A Dictator`s Final Speech” joudutaan perumaan tältä vuodelta. Huippuvierailu saadaan kuitenkin toteutettua osana ensi vuoden musiikkijuhlia 6.8.2022 klo 19 teoksella ”The Infernal Comedy: Confessions of a serial killer”. Esityksen sisällön vaihtumisesta huolimatta, aiemmin ostetut ja varatut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan.

Hollywood-näyttelijä, ohjaaja ja tuottaja John Malkovichin tähdittämän produktion Turun vierailu siirtyy vajaalla vuodella eteenpäin. Syynä ovat koronavirusepidemian aiheuttamat aikataulumuutokset Malkovichin parhaillaan työstämän elokuvan kuvausaikatauluihin. Huippuvierailu saadaan kuitenkin toteutettua 6.8.2022 ohjelman vaihduttua: The Infernal Comedy nähtiin Turussa jo 2010, jolloin siitä muodostui suuri yleisömenestys ja Malkovich haluaakin tuoda nimenomaan tämän näytelmän osaksi ensi vuoden musiikkijuhlia.

Teoksen pohjana on tositapahtumiin perustuva tarina sarjamurhaaja, naistenmies ja kirjailija Jack Unterwegeristä (roolissa Malkovich), joka kiinniottoa paetessaan syöksyy vääjäämättä kohti omaa tuhoaan. Näytelmän kaksi naista, upeat sopraanot (nimetään myöhemmin) esittävät Gluckin, Vivaldin, Haydnin, Mozartin, Beethovenin, Boccherinin ja Weberin aarioita, jotka aitoon barokkioopperan tyyliin kertovat Unterwegerin tunnetiloista. Orkesterina toimii Itävallan johtaviin vanhan musiikin yhtyeisiin kuuluva Wiener Akademie -orkesteri kapellimestarinaan ohjaajanakin tunnettu Martin Haselböck.

N.N., sopraano 1
N.N, sopraano 2
John Malkovich / Jack Unterweger
Wiener Akademie
Martin Haselböck, kapellimestari
Michael Sturminger, ohjaaja

W. Gluck: Einleitung und Ciacona ”L´enfer” aus ”Don Juan”
Luigi Boccherini: Ciacona aus ”La Casa del Diavolo”
Antonio Vivaldi: Aria ”Sposa son disprezzata” aus ”Ottone in Villa”
W.A. Mozart: “Vorrei spiegarvi oh Dio”
Christoph Willibald Gluck: „Ballo grazioso“ aus „Orfeo“
Ludwig van Beethoven: Szene und Arie ”Ah, perfido”, op. 65
Joseph Haydn: Scena di Berenice ”Berenice, che fai”, Hob. XXIVa:10
C.M.Weber: Scena ed Aria ”Ah, se Edmundo fosse l´uccisor!”
Mozart: Recitativo, Aria e Cavatina ”Ah, lo previdi!”, KV 27

The Infernal Comedy –esityksen tuomista Turkuun tukee Jane ja Aatos Erkon säätiö.

Kesto n. 1 h 45 min, ei väliaikaa.

Esityskieli englanti. Tekstitys suomeksi ja ruotsiksi.

***

Konserttiin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan tulevassa konsertissa, mutta ne voi myös halutessaan vaihtaa Turun musiikkijuhlien lahjakorttiin tai niistä voi hakea rahanpalautusta, mikäli uusi ajankohta ei sovi. Hyvitykset on haettava 30.11.2021 mennessä.

Hyvityslahjakortti käy maksuvälineenä Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä (ei R-kioskeilla tai verkkokaupassa) ja se on voimassa 31.12.2022 asti. Täyden palvelun myyntipisteet löytyvät Lippupisteen verkkosivuilta: https://www.lippu.fi/help/outlets/

Hyvityksistä tulee laittaa viestiä Lippupisteelle osoitteeseen tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2e/min+pvm). Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä alkuperäisten lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero.

Rahanpalautusta voi hakea myös tästä linkistä https://web.lippu.fi/palautus tai palauttamalla liput postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kansikatu 5
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla tällä hetkellä suuren määrän vuoksi viiveitä.


Tapahtuman Taiteilijat

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeen tilaajana kuulet ensimmäisten joukossa konserteista, kampanjoista ja muusta ajankohtaisesta.

11561