15/09/20 | 18:00

Tänä yönä en pelkää kulkea yli pimeän

25 | 23 | 15 €

Seela Sella näyttelijä
Pia Freund sopraano
Kristian Attila piano

Näyttelijälegenda Seela Sella lausuu tunnettujen taiteilijaparien kirjeitä musiikkia ja runoutta yhdistelevässä esityksessä. Taiteilijaparien (mm. Sibelius ja Kuula) vaiheita ja elämäntuntoja käsittelevä teos kertoo siitä, mitä on merkinnyt olla yksin ja yhdessä, kukoistaa, kasvaa ja luopua, olla keskellä luomista ja hävitystä. Perinteiset ja uudemmat suomalaisen laulumusiikin helmet keskustelevat mm. Aino Sibeliuksen ja Alma Kuulan kirjeiden sekä Katri Valan, L. Onervan ja Aila Meriluodon runojen kanssa. Säveltäjinä mm. Sibelius, Kuula, Madetoja, Kilpinen, Attila ja Ilkka Kuusisto.

1 h 15 min

Turvallisuus:

Betel-kirkon konserttiin on myynnissä turvavälien huomioimisen jälkeen 100 lippua kirkon täyden kapasiteetin ollessa 400 paikkaa.

Konserttivieraat ohjataan saapumisjärjestyksessä penkkeihin noudattaen turvavälejä.

Turun musiikkijuhlat suosittaa maskien käyttöä konsertissa. Henkilöstö tulee käyttämään maskia tilaisuudessa. Jaamme maskeja ovella jokaiselle yleisön jäsenelle ja toivomme, että ne otetaan vastaan ja niitä käytetään, ellei oma maski ole mukana.

Varsinaista väliaikaa ei ole, mutta esiintyjien vaatteiden vaihdon aikana pidettävän tauon aikana on mahdollista käydä naisten- ja miestenhuoneessa. Huolehdimme tilaisuudessa siitä, että tämä onnistuu välttämällä jonoja ja sumppuja.

Ethän tule esitykseen sairaana. Koronatilanteesta johtuen voit poikkeuksellisesti perua ostamasi liput vielä 7 tuntia ennen esityksen alkua. Niiden arvo hyvitetään Turun musiikkijuhlien lahjakortille, joka on voimassa 31.12.2021 asti. Mikäli huomaat olevasi sairas, laita viestiä Turun konserttitalon lipunmyyntiin osoitteeseen .

 

Käynti Yliopistonkatu 29a rappukäytävästä, autolla Q-parkkitalon 3. kerroksesta, esteetön käynti Puutarhakatu 8:sta. 


Tapahtuman Taiteilijat

Artisteja ei löytynyt

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeen tilaajana kuulet ensimmäisten joukossa konserteista, kampanjoista ja muusta ajankohtaisesta.

11561