18/12/21 | 19:00

Karita Mattila: Karitan joulu

58 | 53 | 49 €

Sopraano Karita Mattilan ja pianisti Iiro Rantalan joulukonsertit 16. ja 22. joulukuuta siirretään. Syynä ovat viranomaissuositukset ja määräykset julkisten yleisötilaisuuksien järjestämisestä koronavirustilanteeseen liittyen Varsinais-Suomessa. Konserteille on löytynyt uusi ajankohta vuoden 2021 joulukuulle. Uusi konserttipäivä joulukonsertille on 18. joulukuuta 2021 klo 19.

Lipunmyynti Karitan joulu –konserttiin 18.12.2021 eli vuoden päähän alkaa maanantaina 7. joulukuuta 2020 klo 12. Liput kaikkiin Turun musiikkijuhlien konsertteihin ovat myynnissä Lippupisteen toimipisteissä.

Karitan joulu –konsertteihin ostetut liput eivät käy sellaisenaan uuteen konserttiin, vaan liput on vaihdettava uuteen päivään, mikäli asiakas näin haluaa. Lipunostaneille on varattu kiintiö salista. Uuteen konserttiin myydään täyttä katsomoa (toisin kuin nyt rajoitusten puitteissa). Lippupiste on jokaiseen lipunostaneeseen yhteydessä. Mikäli uusi päivämäärä ei jostain syystä sovi, rahat palautetaan asiakkaalle. Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Rahanpalautuksen sijaan liput Karita Mattilan ja Iiro Rantalan konserttiin 16. tai 22. joulukuuta voi myös halutessaan vaihtaa Turun musiikkijuhlien lahjakorttiin. Hyvityslahjakortti käy maksuvälineenä Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä (ei R-kioskeilla tai verkkokaupassa) ja se on voimassa 31.12.2021 asti. Täyden palvelun myyntipisteet löytyvät Lippupisteen verkkosivuilta: https://www.lippu.fi/help/outlets/

Hyvityksistä tulee laittaa viestiä Lippupisteelle osoitteeseen  tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2e/alk.min+pvm). Laita viestin otsikoksi ”TMJ lahjakortti”. Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä alkuperäisten lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero.

Palautusten maksamisessa on tällä hetkellä suuren määrän vuoksi viiveitä.

 

//

Karita Mattila, sopraano
Iiro Rantala, piano

Turun musiikkijuhlien joulukonsertin tähtenä loistaa Karita Mattila ja pianistina pianovirtuoosi Iiro Rantala! Konsertin ohjelma koostuu rakkaimmista ja tunnetuimmista joululauluista.

Kesto 1h 30min, 1 väliaika


Tapahtuman Taiteilijat

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeen tilaajana kuulet ensimmäisten joukossa konserteista, kampanjoista ja muusta ajankohtaisesta.

11561