Tietosuojaseloste

1. Johdanto

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, kuinka keräämme ja käsittelemme henkilötietoja Turun musiikkijuhlien (”TMJ” tai ”Turun musiikkijuhlat”) asiakasrekisterissä, sivustolla ja palveluita tarjotessa (”Palvelu” tai ”Sivusto”).

2. Asiakasrekisteri

2.1. Rekisterinpitäjä

Turun musiikkijuhlat

puh. +35840 740 6200

Turun musiikkijuhlasäätiö

Sibeliuksenkatu 2, 20100 Turku

2.2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Turun musiikkijuhlien henkilöstö


Puh. +358 40 740 6200 (Turun musiikkijuhlat toimisto)

2.3. Rekisterin nimi

Turun musiikkijuhlien asiakasrekisteri.

2.4. Rekisterin tietosisältö

Turun musiikkijuhlien asiakasrekisteri sisältää seuraavat asiakkuustiedot:

  • Sähköposti
  • Etu- ja sukunimi
  • Katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka
  • Yhteyspuhelinnumero
  • Henkilön itse ilmoittamat lisätiedot

3. Tietojen käyttötarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena tarkoituksena on toimia Turun musiikkijuhlien uutiskirjeen tilanneiden tai lippuvarauksen tehneiden luonnollisten henkilöiden yhteystieto- ja asiakasrekisterinä. Henkilötietoja käytetään uutiskirjeen lähettämiseen, ohjelmalehtisen postitukseen, asiakassuhteiden kehittämiseen ja kävijätilastojen kokoamiseen.

4. Tietolähteet

  • Asiakkaan Turun musiikkijuhlille ilmoittamat tiedot esim. uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä
  • Palvelun antamisen, ylläpidon tai tuottamisen yhteydessä saadut henkilötiedot.
  • Turun musiikkijuhlien yhteistyökumppaneiden kautta saadut tiedot.

Lisäksi voidaan käyttää julkisia tietolähteitä, kuten Suomen Postin ja Väestörekisterikeskuksen osoitepalvelua. Rekisteröinnin perusteena voi olla Turun musiikkijuhlien uutiskirjeen tilaaminen, Turun musiikkijuhlien tuottamiin tilaisuuksiin osallistuminen ja lippujen osto.

5. Automaattisesti kerätyt käyttäjätiedot ja evästeet

Automaattisesti kerätyt käyttäjätiedot ovat nimettömiä, eivätkä yksilöi sinua henkilönä. Jos et halua meidän seuraavan näitä tietoja, voit asettaa selaimesi hylkäämään evästeet. Ohjeet evästeiden poistamiseen ja hylkäämiseen löydät Internet-selaimesi käyttöohjeista. Evästeiden hylkääminen voi vaikuttaa verkkosivustojen käyttökokemukseen, sekä estää sinua hyödyntämästä joidenkin sivustojen toimintoja ja palveluja.

Evästetiedoista emme pysty tunnistamaan henkilöä yksilönä.

5.1. Google Analytics

Käytämme verkkopalveluissamme mm. Google Analyticsiä. Google Analyticsin avulla keräämme tietoa kävijöiden käyttäytymisestä ja saatua tietoa käytetään ainoastaan sivustomme käyttökokemuksen parantamiseen.

Evästetiedoista emme pysty tunnistamaan henkilöä yksilönä.

Lisätietoja: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

5.2. Google Maps -karttapalvelu

Sivustoilla saattaa olla Google Maps toiminnallisuus, joka automaattisesti tekee pienen evästeen, johon tallennetaan käyttäjän asetuksia ja dataa Google Mapsin palveluun liittyen. Yleensä eväste ei poistu automaattisesti selaimen sulkeutuessa, vaan vanhenee tietyn ajan päästä. Käyttäjä voi itse poistaa evästeen aikaisemmin.

Lisätietoja: https://www.google.com/intl/fi_fi/help/terms_maps.html

5.3 Google Adwords

Jos olet saapunut palveluumme Google Adwords mainoksen kautta niin tästä tallentuu eväste tietokoneellesi. Tätä voidaan käyttää seuraamaan mainonnan tehokkuutta ja konversiota. Eväste voimassaoloaika on yleensä 30 päivää (maksimissaan 90 päivää) ja eväste umpeutuu automaattisesti. Evästetiedoista emme pysty tunnistamaan henkilöä yksilönä.

Lisätietoa: https://services.google.com/sitestats/fi.html

5.4. Uudelleenmarkkinointievästeet

Osalla sivustoistamme voi olla käytössä uudelleenmarkkinointievästeitä.

Googlen uudelleenmarkkinointi voi käynnistää käyttäjälle mainoksia, sivustolla käynnin perusteella. Google remarketing käyttää evästeitä käyttäjän tunnistamiseen hänen saapuessa Googlen mainosverkkoon kuuluvien yhteistyökumppanien sivuille. Evästeiden avulla voidaan käyttäjälle mainostaa hänen jo vierailemien sivujen sisältöä. Google mukaan evästeillä ei kerätä henkilötietoa.

Voit tarkastella sinun tietojasi ja Google ads asetuksia: https://adssettings.google.com/authenticated

Mainoskampanjan toteuttamista varten sivustolle on asennettu seurantakoodi tai eväste. Evästeen perusteella kävijöille saatetaan näyttää uudelleenkohdistettuja, ns. remarketing, mainoksia Sanoma konsernin mainosverkostossa.

Evästetiedoista emme pysty tunnistamaan henkilöä yksilönä.

5.5 Evästeiden esto

Jos vierailet turunmusiikkijuhlat.fi-sivustolla ja selaimesi on asetettu vastaanottamaan evästeitä, pidämme tätä osoituksena siitä, että hyväksyt evästeidemme käytön.

Mikäli Turun musiikkijuhlien sivustolla vieraileva käyttäjä ei halua sallia evästeitä, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Lisää tietoa evästeiden poiskytkemisestä löydät käyttämäsi selaimen asetuksista.

Selaimeen on mahdollista asentaa myös evästeitä estävä lisäosa.

On kuitenkin hyvä ottaa huomioon, että evästeet voivat olla tarpeellisia sivujen ominaisuuksien ja tarjottujen palvelujen asianmukaiselle toimimiselle.

6. Kommentit

Tämä osio käsittelee sivustolle mahdollisesti jätettäviä kommentteja koskevia tietosuoja-asioita.

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

6.1. Kommentteja koskevat evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

6.2. Kommentteja koskevan tiedon säilyttäminen

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

6.3. Kommentteja koskevat omat tietosi

Mikäli olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

6.4. Kommentteja koskevan tiedon eteenpäin lähettäminen

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

7. Muilta sivuilta upotettava sisältö

Tämän sivuston artikkelit tai sivut voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

8. Tietojen luovutus

Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Turun musiikkijuhlat voi luovuttaa tietoja voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa viranomaisille.

9. Tietosuojaselosteen muutokset

Turun musiikkijuhlat voi muuttaa tätä tietosuojalauseketta.

10. Rekisterin suojaus

Henkilötiedot ovat asianmukaisesti suojattu. Rekisterinpitäjä kerää tiedot tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja/tai muilla teknisin keinoin suojattuja.

Kaikilla rekisteriä käsittelevillä henkilöillä on rekisterinpitäjän myöntämä henkilökohtainen käyttöoikeus. Koko Turun musiikkijuhlien henkilöstöllä ja Turun musiikkijuhlien lukuun toimivilla ulkopuolisilla henkilöillä on vaitiolo- ja salausvelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin.

11. Rekisteritietojen tarkastusoikeus

Jokaisella rekisterissä olevalla on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tiedot. Vapaamuotoiset tarkistuspyynnöt osoitetaan sähköpostitse rekisterin ylläpitäjille tai +358 40 740 6200

12. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla on oikeus vaatia hänestä rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Vapaamuotoiset korjauspyynnöt osoitetaan sähköpostitse rekisterin ylläpitäjille, tai +358 40 740 6200

13. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteriin kuuluvalla on oikeus peruuttaa uutiskirjeen tilaaminen ja kieltää hänelle kohdistettu suoramarkkinointi. Rekisteriin kuuluvalla on oikeus vaatia epätarkan ja virheellisen tiedon korjaamista ja pyytää poistamaan kaikki hänelle kuuluva yksilöitävä rekisteritieto.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrev innehåller de senaste nyheter om konserter, evenemang och kampanjer.