Karita Mattila: Karitas jul

16.12.2020

19:00

Åbo konserthus

Aninkaistenkatu 9

Turku

58 | 53 | 49 €

Karita Mattila, sopran
Iiro Rantala, piano

”Det är en stor glädje att få ge en konsert i Åbo i julsångernas tecken! Jag vill bidra med glädje och värme i detta mörka och konstiga år, som även på ett personligt plan varit speciellt – jag fyllde själv jämna år. Nu känns det som en fest att få framföra de käraste julsångerna på scenen. Varmt välkomna!”, gläds Karita Mattila.

Karita Mattila skänker stjärnglans åt Åbo musikfestspels julkonsert. Hon ackompanjeras på piano av pianovirtuos Iiro Rantala. Konsertprogrammet består av ett urval av de mest älskade och kända julsångerna.

Längd ca 1 h 30 min, 1 paus

Säkerhet:

Precis som vid orkesterkonserterna beaktar man noggrant säkerhetsavstånden och  dryga 300 biljetter till Åbo Konserthus finns till salu. Konsertpubliken visas till sina platser med beaktande av säkerhetsavstånd.

Åbo musikfestspel förutsätter att publiken använder mask vid konserten. Vår personal kommer att använda mask vid tillställningen. Vi delar ut masker till alla i publiken och förutsätter att man använder dessa, om man inte har egen mask med sig.

Om du är sjuk stanna hemma. Du kan avboka biljetter fram till 7 timmar före föreställningens början. Deras värde återgår till ett presentkort till Åbo musikfestspel och det är i kraft till 31.12.2021. Om du är sjuk meddela Konserthus biljettförsäljning via epost kulttuuri.myynti@turku.fi.


Artister