saapuminen

Åbo musikfestspels konserter hålls på många olika håll i Åbo med omnejd och därför lönar det sig att bekanta sig med platsen och rutten redan i god tid före konsertbesöket. Om ni köper eller löser ut era biljetter på konsertplatsen lönar det sig att vara på plats minst en  halv timme innan konserten börjar. Biljettförsäljningen öppnar en timme före konserten.

 

 

lasi

På vissa konsertplatser (bl.a. Konserthuset, Logomo och Sigyn-salen) kan man förhandsboka pausservering. Mera information finns på konsertplatsernas egna internetsidor.

 

 

 

liikuntaraj

Så gott som alla konsertplatser är tillgängliga för rörelsehindrade. Undantag utgör de konserter där det ingår guidade rundturer eller transporter. Om en rullstolsbunden eller synskadad person har med sig en assistent är dennas biljett gratis.

 

 

lapset

Åbo musikfestspel har årligen program också för barn och hela familjen. Barn är välkomna också till andra konserter. Det lönar sig dock att fundera på om konsertens längd och innehåll är lämpligt för barnet. Sena konserter och konserter i klubbmiljö kan besökas av barn i sällskap med en vuxen.

 

 

loytotavarat

Om ni finner hittegods eller har tappat något på konsertplatsen tag kontakt med konsertplatsens vaktmästare eller rådfråga musikfestspelens personal.