04/04/20 | 14:00

INSTÄLLD | Turku Festival Showcase @ Wigmore Hall

£16

INSTÄLLD

 

Lorenza Borrani, violin
Julian Rachlin, violin
Sarah McElravy, altviolin
Alban Gerhardt, cello
Klaus Mäkelä, cello

Sauli Zinovjev: Sospirando 4 ”Schubert”
Schubert: Stråkkvintett
Borrani, Rachlin, McElravy, Gerhardt, Mäkelä

Åbo musikfestspel arrangerar två egna konserter i Wigmore Hall i London lördagen den 4 april 2020. Konserterna hålls efter varandra kl. 11.00 och 14.00. Julian Rachlin hör till världens främsta violinister och är också huvudgäst för Åbo filharmoniska orkester. Konsertprogrammen har planerats av Klaus Mäkelä, som är konstnärlig ledare för Åbo musikfestspel, och själv uppträder vid bägge konserterna. Konserterna produceras i samarbete med Wigmore Hall och de är öppna för publik. Biljetterna finns till salu via Wigmore Halls kanaler. Syftet med konserterna är också att som namnet låter förstå presentera Åbo musikfestspel för Londonpubliken och på så sätt väcka intresse för festivalens årliga utbud.

”Jag är mycket glad och stolt över att se och höra Åbo musikfestspels konserter i Wigmore Hall. Det är en stor heder att få spela världens finaste musik just i denna sal tillsammans med magnifika kolleger och samtidigt presentera Åbo musikfestspel ute i världen”, säger konstnärliga ledaren Klaus Mäkelä.

Biljetter till bägge Turku Festival Showcase -konserterna i Wigmore Hall, London, lördag 4 april finns till salu via Wigmore Halls webbplats samt deras biljettförsäljning i London.
Wigmore Halls biljettförsäljning tel: +44 20 7935 2141 och epost:  Wigmore Halls biljettförsäljning är öppen kl. 10–18.30.

Wigmore Hall:
36 Wigmore Street
London W1U 2BP, England


Artister

Inga artister hittades

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrev innehåller de senaste nyheter om konserter, evenemang och kampanjer.