16/09/20 | 18:00

Tillägskonsert: I natt är jag inte rädd för att vandra i mörker

25 | 23 | 15 €

Seela Sella skådespelare
Pia Freund sopran
Kristian Attila piano

Skådespelarlegenden Seela Sella läser brev av kända konstnärspar i föreställningen som kombinerar musik och poesi. Helheten behandlar skeden och känslor i konstnärsparens (bl.a. Sibelius och Kuula) liv och berättar om betydelsen i att vara ensam och tillsammans, att blomstra, växa och avstå, att befinna sig i mitten av skapande och förstörelse. Traditionella och nyare finländska vokalmusikpärlor för en dialog med bl.a. brev av Aino Sibelius och Alma Kuula samt dikter skrivna av Katri Vala, L. Onerva och Aila Meriluoto. Tonsättarnamn är bl.a. Sibelius, Kuula, Madetoja, Kilpinen, Attila och Ilkka Kuusisto.

1 h 15 min

 

Säkerhet:

Betelkyrkans fulla publikkapacitet är 400 platser och med beaktande av tillräckliga säkerhetsavstånd släpps 100 biljetter till denna konsert.

Konsertpubliken visas till sina platser i ankomstordning med beaktande av säkerhetsavstånd.

Åbo musikfestspel rekommenderar att man använder mask vid konserten. Vår personal kommer att använda mask vid tillställningen. Vi delar ut masker till alla i publiken och önskar att man tar emot och använder dessa, om man inte har egen mask med sig.

Konserten har ingen egentlig paus men medan artisterna byter kläder finns det möjlighet att besöka toaletterna. Vid evenemanget ser vi till att detta kan ske utan köer och rusning.

Om du är sjuk stanna hemma. Du kan avboka biljetter fram till 7 timmar före föreställningens början. Deras värde återgår till ett presentkort till Åbo musikfestspel och det är i kraft till 31.12.2021. Om du är sjuk meddela Konserthus biljettförsäljning via epost .

 

Ingång Universitetsgatan 29a via trappuppgången, med bil från Q-parkeringshusets tredje våning, hindersfri ingång från Trädgårdsgatan 8.


Artister

Inga artister hittades

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrev innehåller de senaste nyheter om konserter, evenemang och kampanjer.