18/08/22 | 20:00

Olavi Uusivirta

29 €

Konserten med Olavi Uusivirta flyttas till 2022. Nytt konsertdatum är 18.8.2022 kl. 20.

Redan inköpta biljetter till konserten duger som sådana, men om man så önskar kan man också byta dem till ett presentkort till Åbo musikfestspel eller ansöka om att få pengarna tillbaka, ifall den nya tidpunkten inte passar. Man bör ansöka om ersättning senast 30.11.2021.

Presentkortet i fråga duger som betalningsmedel vid alla Lippupistes försäljningspunkter med full service (inte vid R-kiosker eller i webbutiken) och är i kraft till 31.12.2022. Alla försäljningspunkter med full service hittas via Lippupistes webbplats: https://www.lippu.fi/help/outlets/

I fråga om ersättningar kontaktar man Lippupiste via adressen  eller ringer numret 0600 900 900 (2e/min+lna). Av meddelandet bör framgå: postadress, biljettnummer eller annan identifikation för de ursprungliga biljetterna, t.ex. beställningsnummer.

Man kan också ansöka om ersättning via denna länk https://web.lippu.fi/palautus eller genom att returnera biljetterna per post med kontaktuppgifter och kontonummer till adressen:

Lippupiste Oy / (*konsertens namn*) ersättning
Kansikatu 5
33100 Tammerfors

I fråga om redan inköpta biljetter ersätts biljettpriset (inte service- eller expeditionsavgifter). Dröjsmål förekommer för tillfället på grund av det stora antalet återbetalningar.

***

Olavi Uusivirta sång
Timo Kämäräinen gitarr
Jaakko Kämäräinen bas
Olli Krogerus trummor

Olavi Uusivirta är en av vårt lands mest älskade artister, som belönats med Emma-pris och lyckas tända hela publi- ken med sin oemotståndliga energi. Uusivirras senaste skiva är albumet Skorpioni, som utkom sommaren 2019.

2 h 15 min, 1 paus

Runsalavarvet, Lindblomsalen (endast ståplatser)


Artister

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrev innehåller de senaste nyheter om konserter, evenemang och kampanjer.