18/08/21 | 19:00

Lise Davidsen & Leif Ove Andsnes

60 | 55 | 40 €

Konserten med Lise Davidsen och Leif Ove Andsnes flyttas framåt med en dag, ny konsertdag är 18.8.2021 (tidigare 17.8.).

Konserten med Lise Davidsen och Leif Ove Andsnes flyttas framåt med en dag, ny konsertdag är 18.8.2021 (tidigare 17.8.). Lise Davidsen uppträder strax innan Åbobesöket vid operafestivalen i Bayreuth, vars tidtabeller förändrats på grund av coronavirusepidemin.

”Lise Davidsen vill absolut hålla fast vid konserten i Åbo, därför kom vi överens om att flytta den en dag framåt. Vi hoppas detta passar dem som redan löst ut sina konsertbiljetter. Konserten blir på så sätt en fin avslutning på nästa sommar”, säger VD Liisa Ketomäki.

Redan inköpta biljetter till Lise Davidsens och Leif Ove Andsnes konsert duger som sådana 18.8.2021 men man kan också byta dem till ett presentkort till Åbo musikfestspel eller ansöka om att få pengarna tillbaka, ifall den nya tidpunkten inte passar. Man bör söka om ersättning senast 30.11.2020.

Det ersättande presentkortet duger som betalningsmedel vid Lippupistes försäljningspunkter med full service (inte i R-kiosker eller via webbutiken) och det är i kraft till 31.12.2021. En förteckning över alla försäljningspunkter med full service finns på Lippupistes webbplats: https://www.lippu.fi/help/outlets/

Ansök om ersättning genom att meddela Lippupiste via epost eller per telefon till numret 0600 900 900 (2e/min+lna). Meddela postadress samt biljettnumren på de ursprungliga biljetterna eller dylik identifierande uppgift, till exempel beställningsnummer.

Du kan också ansöka om ersättning via denna länk https://web.lippu.fi/palautus eller genom att returnera biljetterna per post med kontaktuppgifter och kontonummer till adressen:

Lippupiste Oy / Lise Andsnes & Leif Ove Andsnes retur
Kalevavägen 2 (B-huset)
33100 Tammerfors

I fråga om redan inköpta biljetter ersätts biljettpriset (inte service- eller expeditionsavgifter).

På grund av det stora antalet ersättningsärenden förekommer dröjsmål i utbetalningen.

***

Lise Davidsen, sopran
Leif Ove Andsnes, piano

Onsdagen den 18 augusti 2021 kl. 19 uppträder världens just nu mest omtalade och efterfrågade Wagnersopran Lise Davidsen i Åbo konserthus. Tillsammans med henne framträder pianisten Leif Ove Andsnes. De två framstående norska konstnärerna bjuder på ett konsertprogram uppbyggd kring Edvard Griegs sångcykel Haugtussa.

New York Times har prisat Lise Davidsen till skyarna och kallat henne ”en på miljonen” och enligt tidningen Opera Now föds en Wagnersångare som hon en gång per generation. Leif Ove Andsnes är för sin del en av Norges internationellt mest kända pianister och enligt Wall Street Journal en av de mest begåvade musikerna i sin generation. Konserten med dessa två norska toppmusiker blir säkert en av höjdpunkterna i det finländska musiklivet 2021.

Lise Davidsen appears by courtesy of Decca Classics.


Artister

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrev innehåller de senaste nyheter om konserter, evenemang och kampanjer.