18/12/21 | 19:00

Karita Mattila: Karitas jul

58 | 53 | 49 €

Julkonserterna med sopranen Karita Mattila och pianisten Iiro Rantala den 16 och 22 december ställs in. Orsaken är myndigheternas rekommendationer och bestämmelser i fråga om offentliga tillställningar och coronaviruset i Egentliga Finland.

Nytt konsertdatum för julkonserten är 18 december 2021 kl. 19Biljetterna till julkonserten finns till försäljning 7. december 2020 kl. 12 vid Lippupistes verksamhetspunkter.

Biljetter som köpts till Karitas jul-konserterna går inte att använda som sådana till den nya konserten utan biljetterna måste bytas till ett nytt datum om kunden så önskar. Lippupiste kontaktar alla som köpt biljett. Ifall det nya datumet inte passar får kunden pengarna tillbaka. Själva biljettpriset ersätts (inte service- eller expeditionsavgifter).

I stället för att få pengarna tillbaka kan man om man så önskar även byta biljetterna till konserterna med Karita Mattila och Iiro Rantala 16.12. eller 22.12. mot ett presentkort till Åbo musikfestspel. Detta presentkort duger som betalningsmedel vid alla Lippupistes försäljningspunkter med full service (inte vid R-kiosker eller i webbutiken) och är i kraft till 31.12.2021. Alla försäljningspunkter med full service hittas via Lippupistes webbplats: https://www.lippu.fi/help/outlets/

I fråga om ersättningar kontaktar man Lippupiste via adressen  eller ringer numret 0600 900 900 (2e/min+lna). Av meddelandet bör framgå: postadress, biljettnummer eller annan identifikation för de ursprungliga biljetterna, t.ex. beställningsnummer.

Dröjsmål förekommer för tillfället på grund av det stora antalet återbetalningar.

 

//

Karita Mattila, sopran
Iiro Rantala, piano

Karita Mattila skänker stjärnglans åt Åbo musikfestspels julkonsert. Hon ackompanjeras på piano av pianovirtuos Iiro Rantala. Konsertprogrammet består av ett urval av de mest älskade och kända julsångerna.

Längd ca 1 h 30 min, 1 paus


Artister

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrev innehåller de senaste nyheter om konserter, evenemang och kampanjer.