Biljetter


Biljettförsäljning

Åbo musikfestspels biljetter finns till salu vid Lippu.fi på webben via HÄR

Vårt pris meddelas inkl. serviceavgifter. Lippu.fi lägger till expeditionsavgifter beroende på leveranssätt.

Lippu.fi försäljningspunkter

Lippupistes försäljningspunkter med full service i Åbo: Stockmann, K-Citymarket Ravattula, Västra centrum och Skansen samt Österås (Itäharju), Västra centrums och Tammerforsvägens Prisma. Alla försäljingspunkter: FÖRSÄLJNINGSPUNKTER

Lippupiste biljettförsäljningstjänst och köprådgivning:
Måndag – Lördag 9-19
+358 (0)600 900 900 (2€/min + lsa)

R-kiosker

Biljetter kan också köpas på R-kioski. Du hittar R-kioskerna genom deras egen söktjänst kiosk-sökning.

Monitori vid Salutorget

må-fre 9.00-18.00 och lö 10.00-15.00
Auragatan 8 | KOP-kolmio, 20100 Åbo
https://www.turku.fi/monitori

Åbo musikfestspels biljettförsäljning har flyttat från Åbo konserthus till Monitori vid Salutorget. Monitoris turistinfo säljer biljetter till Åbo musikfestspels, Åbo filharmoniska orkesters och Åbo stadsteaters evenemang. Man kan betala med betalkort, kontanter, Åbo musikfestspels presentkort eller Tyky-armband. Övriga betalningssätt som Smartum och Virike-sedlar fungerar vid Lippupistes försäljningspunkter med full service.

Försäljning vid dörren

Biljetter säljs på evenemangsplatsen en timme innan konserten, om evenemanget inte är slutsålt.


Priser och rabatter

Våra priser visas på följande sätt

normal/pensionär/rabatt

normal/rabatt

  • Rabatt: Rabattbiljetten gäller studerande, under 16-åringar, beväringar, civiltjänstgörare och arbetslösa. Kort som berättigar till rabatten bör uppvisas i samband med biljettköpet samt på evenemangsplatsen.
  • Rörelsehindrade: Följeslagaren och rörelsehindrad får -50% rabatt på normal biljetter. Antalet platser för rörelsehindrade är begränsat.
  • Grupprabatt: Gruppen på minst 10 personer beviljas 10 % rabatt.

Gruppförsäljning

Åbo musikfestspels gruppförsäljning har i sin helhet övergått till Lippupiste. I ärenden gällande gruppbokningar eller inlösning av gruppbiljetter kan du kontakta oss per epost eller telefon +358 (0)10 633 1065. Gruppbiljetter bör inlösas 2 månader innan föreställningen.


Presentkort

Ge en upplevelse i present! Presentkortet gäller för Åbo musikfestspels konserter eller andra evenemang. Presentkortet är i kraft 12 månader från inköpsdagen. Presentkortets summa behöver inte användas på en gång i sin helhet. Det lättaste sättet att skaffa ett presentkort är via Lippupistes webbutik: PRESENTKORT.


Biljetten till Åbo musikfestspel fungerar som bussbiljett!

Visa upp biljetten för läsaren i Föli-bussen eller -vattenbussen. Du behöver alltså ingen separat biljett. Med biljetten till Åbo musikfestspel kan du resa med Föli 3 timmar innan och 2 timmar efter föreställningen. Du kan resa sammanlagt fyra resor med biljetten så om det behövs kan du byta linje en gång i båda riktningarna. Föli trafikerar i Åbo, S:t Karins, Reso, Lundo, Nådendal och Rusko och samma biljetter gäller i hela området. Observera att Pargas inte ingår i Föli-zonen, alltså gäller inte Föli-biljetter i trafiken som går ditåt.


Biljettförsäljning i undantagstider

Vi följer myndigheternas säkerhetsrekommendationer i det undantagstillstånd som förorsakats av coronapandemin. All väsentlig och aktuell säkerhetspraxis för hur vi går till väga vid våra evenemang finns här: SÄKERHET. I undantagstider kan våra biljetter avvikande från normal praxis avbokas även på kort varsel. Vänligen undvik att komma på konsert om du är sjuk! Lämna dina kontaktuppgifter då du köper biljett så försäkrar du att kundkontakten fungerar i fall av eventuella biljettavbokningar. Observera att vi i undantagstider inte säljer biljetter vid dörren och inte tar emot kontanter. På grund av det exceptionella läget coronaviruspandemin förorsakat förbehåller vi oss rätten till förändringar. (Försäljningsvillkoren uppdaterade 26.4.2021).

Ersättningar i form av presentkort och återbetalningar via Lippupiste:

I fall så informeras i samband med att en konsert skjuts upp, gäller biljetterna som sådana för det nya konsertdatumet. Vänligen kontrollera instruktionerna konsertvis på vår webbplats. Länk till programmet: https://www.turunmusiikkijuhlat.fi/sv/program/

Den som vill kan också byta ut biljetterna mot ett presentkort till Åbo musikfestspel eller söka om återbetalning av pengarna, ifall den nya tidpunkten inte passar. Man bör ansöka om ersättning senast det datum som meddelas i samband med avbokningsinstruktionerna för konserten i fråga.

Det ersättande presentkortet duger som betalningsmedel vid alla Lippupistes försäljningspunkter med full service (inte vid R-kiosker eller i webbutiken). Alla försäljningspunkter med full service hittas via Lippupistes webbplats: https://www.lippu.fi/help/outlets/

I fråga om ersättningar kontaktar man Lippupiste via adressen eller ringer numret 0600 900 900 (2e/min+lna). Av meddelandet bör framgå: postadress, biljettnummer eller annan identifikation för de ursprungliga biljetterna, t.ex. beställningsnummer.

Man kan också ansöka om ersättning via denna länk https://web.lippu.fi/palautus eller genom att returnera biljetterna per post med kontaktuppgifter och kontonummer till adressen:

Lippupiste Oy / *Evenemangets namn* retur
Kalevavägen 2 (B-huset)
33100 Tammerfors

I fråga om redan inköpta biljetter ersätts biljettpriset (inte service- eller expeditionsavgifter).

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrev innehåller de senaste nyheter om konserter, evenemang och kampanjer.