ÅBO MUSIKFESTSPEL STÄLLS IN

Åbo musikfestspel ställs in i augusti bara några dagar före öppningskonserten. Orsaken till att festivalen inhiberas är att Egentliga Finland har återgått till epidemins amhällsspridningsfasen 3.8. framåt, och följande direkta effekter och begränsningar för att organisera konserter.

Avslutningskonserten skulle ursprungligen gå av stapeln med stjärnsopranen Lise Davidsen och pianisten Leif Ove Andsnes, men deras uppträdande skjuts fram till 2022. Nytt konsertdatum är 15.8.2022 kl. 19 och biljetter för detta år duger som sådana vid det nya datumet. Om den nya konsertdagen inte är lämplig, bör man ansöka om ersättning för biljetterna från Lippupiste senast 30.11.2021. Mera information: https://www.turunmusiikkijuhlat.fi/tapahtuma/lise-davidsen/

Alla andra konserter avbeställas. Lippupiste ska kontakta alla kunder med biljetter om att returnera kostnader så snabbt som möjligt.

Ytterligare information: tf. VD Maija Paloheimo, 040 594 0655,

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrev innehåller de senaste nyheter om konserter, evenemang och kampanjer.