Mezzosopranen Kate Lindseys framträdande på Åbo musikfestspel flyttas till år 2015

Den amerikanska mezzosopranen Kate Lindseys och den franska kapellmästaren Jérémie Rhorers konsert tillsammans med Åbo filharmoniska orkesters, Kärlekens och dödens förklaring 20.8.2014 kl.19.30 ställs in på grund av produktionsskäl. Musikfestspelen har kommit överens med alla artister om nya uppträdanden på festivalen 2015.

Alla som köpt biljetter till konserten kan returnera dem till alla Biljettjänsts försäljningspunkter (ej R-kiosker) eller Åbo musikfestspels egen biljettkassa vid Åbo Svenska Teater. I festspelens egen biljettkassa har man även rätt att byta sin biljett till någon annan av Åbo musikfestspels konserter.

Åbo musikfestspel firas 8.-23 augusti med temat ”Mars, Venus & Co.”. Festivalens tjuvstartskonsert ordnas den här veckans fredag i och med den tyska stjärntenoren Jonas Kaufmanns Finlandsdebut. Tillsammans med Kaufmann uppträder Jyväskylä Sinfonia ledda av kapellmästare Jochen Rieder.  Konsertprogram bestående av de mest älskade opera-ariorna ur Kaufmanns repertoar. Konserten är slutsåld.

Tilläggsinformation:

Verksamhetsledare Liisa Ketomäki, tel: 040 740 6200 & 02-2620814, e-mejl:  

Ladda pressmeddelande

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrev innehåller de senaste nyheter om konserter, evenemang och kampanjer.