Wigmore Hallin sali

PERUUTETTU | Turku Festival Showcase @ Wigmore Hall

04.04.2020

11:00

Wigmore Hall

36 Wigmore Street

London

£16

Turun musiikkijuhlat peruuttaa Wigmore Hallin konserttinsa

Turun musiikkijuhlien piti järjestää kaksi omaa konserttia Lontoon Wigmore Hallissa lauantaina 4. huhtikuuta 2020. Konsertit peruutetaan Euroopassa vallitsevan koronavirustilanteen takia. Konserteille pyritään löytämään uusi ajankohta kaudelle 2020-2021 yhdessä Wigmore Hallin kanssa.

 

Julia-Maria Kretz, viulu
Sarah McElravy, viulu
Julian Rachlin, viulu
Alban Gerhardt, sello
Klaus Mäkelä, sello
Sunwook Kim, piano

Colombi: Chiacona
Saariaho: Dreaming Chaconna (After G. Colombi)
Gerhardt

Vasks: Castillo interior
McElravy, Gerhardt

Schumann: Pianokvintetto
Kim, Rachlin, Kretz, McElravy, Mäkelä

Turun musiikkijuhlat järjestää kaksi omaa konserttia Lontoon Wigmore Hallissa lauantaina 4. huhtikuuta 2020. Konsertit järjestään peräkkäin klo 11.00 ja 14.00. Maailman parhaisiin viulisteihin kuuluva Julian Rachlin toimii niin ikään Turun filharmonisen orkesterin päävierailijana. Konserttien ohjelmat on suunnitellut Turun musiikkijuhlien taiteellinen johtaja Klaus Mäkelä, joka itsekin esiintyy molemmissa konserteissa. Konsertit tuotetaan yhteistyössä Wigmore Hallin kanssa ja ne ovat avoimia yleisölle. Liput ovat myynnissä Wigmore Hallin kanavissa. Konserttien tarkoituksena on myös esitellä nimensä mukaisesti Turun musiikkijuhlia lontoolaisyleisölle ja näin herättää kiinnostusta sen vuosittaista tarjontaa kohtaan.

”Olen todella iloinen ja ylpeä, että Turun musiikkijuhlien konsertit kuullaan Wigmore Hallissa. On suuri kunnia saada soittaa upeiden kollegoiden kanssa maailman parasta musiikkia juuri tässä salissa ja viedä Turun musiikkijuhlia samalla myös maailmalle”, sanoo taiteellinen johtaja Klaus Mäkelä.

Liput ovat myynnissä Wigmore Hallin sivuilla ja Wigmore Hallin lipunmyynnissä Lontoossa.
Wigmore Hallin lipunmyynti puh: +44 20 7935 2141 ja sähköposti: boxoffice@wigmore-hall.org.uk Wigmore Hallin lipunmyynti on auki klo 10-18.30.

Wigmore Hall:
36 Wigmore Street
Lontoo W1U 2BP, Englanti


Taiteilijat