Liput


Lipunmyynti

Turun musiikkijuhlien verkkolipunmyynnistä vastaa kumppanimme Lippu.fi, osta lippusi TÄÄLTÄ

Ilmoittamamme hinta sis. palvelupalkkiot. Lippu.fi perii toimitusmaksuja toimitustavasta riippuen.

Lippu.fi palvelupisteet

Turussa Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteitä ovat Stockmann, K-Citymarket Ravattula, Länsikeskus ja Skanssi sekä Itäharjun, Länsikeskuksen ja Tampereentien Prismat. Kaikki Lippupisteen toimipisteet löydät täältä: MYYNTIPISTEET

Lippupisteen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta:
MA-LA klo 9-19
+358 (0)600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm)

R-kioskit

Lippuja voit ostaa myös R-kioskeilta. R-kioskit löydät Ärrän omasta kioskihausta

Kauppatorin Monitori

MA-PE klo 9-18 ja LA klo 10-15
Aurakatu 8 | KOP-kolmio, 20100 Turku
https://www.turku.fi/monitori

Turun musiikkijuhlien lipunmyynti on siirtynyt Turun konserttitalolta Kauppatorin Monitorille. Monitorin matkailuneuvonnassa myydään Turun musiikkijuhlien, Turun filharmonisen orkesterin (TFO) ja Turun kaupunginteatterin lippuja. Maksutapoina toimivat maksukortti, käteinen, lahjakortit sekä Tyky-ranneke. Muut maksutavat, kuten Smartum ja Virikesetelit, toimivat Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä.

Ovimyynti

Ovimyynti alkaa tapahtumapaikalla tuntia ennen konserttia, mikäli tilaisuus ei ole loppuunmyyty.


Hinnat ja alennukset

Lippujen hinnat ilmoitetaan muodossa:

perus/eläkeläinen/alennus

tai

perus/alennus

  • Alennus: Alennuslippu koskee opiskelijoita, alle 16-vuotiaita, varus- ja siviilipalvelusmiehiä sekä työttömiä. Oston yhteydessä ja tapahtumapaikalla on varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava todistus.
  • Liikuntarajoite: Sekä saattaja että asiakas, jolla on liikuntarajoite, saavat -50% normaalilipun hinnasta. Paikkoja on rajoitetusti tapahtumapaikasta riippuen.
  • Ryhmäalennus: Vähintään 11 hengen ryhmille myönnetään 10 % alennus.

Ryhmämyynti

Turun musiikkijuhlien ryhmämyynti on siirtynyt kokonaisuudessaan Lippupisteelle. Ryhmävarauksiin ja -lunastuksiin liittyvissä asioissa tulee olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen tai puhelimitse +358 (0)10 633 1065. Ryhmäliput tulee lunastaa 2 kuukautta ennen esitystä.


Lahjakortti

Anna lahjaksi elämys! Lahjakortti käy Turun musiikkijuhlien konsertteihin ja muihin tapahtumiin. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Lahjakortin summaa ei tarvitse käyttää kerralla kokonaan. Helpoiten ostat lahjakortin Lippupisteen verkkokaupasta: LAHJAKORTTI.


Turun musiikkijuhlien lippu toimii nyt bussilippuna

Lippua näytetään Föli-bussin tai -vesibussin lukijalaitteelle, joka lukee lipussa olevan viivakoodin. Mitään erillistä lippua ei siis tarvita. Turun musiikkijuhlien lipulla voi matkustaa Fölissä 3 tuntia ennen ja 2 tuntia jälkeen esityksen. Lipulla voi matkustaa yhteensä neljä matkaa eli molempiin suuntiin voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon. Föli liikennöi Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Liedossa, Naantalissa ja Ruskolla, ja samat liput ovat voimassa koko alueella. Huomaathan, että Parainen ei kuulu Föli-alueeseen eikä sinne suuntautuvassa liikenteessä kelpaa Fölin liput.


Lipunmyynti poikkeusaikana

Noudatamme koronapandemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa tarkasti viranomaisten turvallisuussuosituksia. Kaikki tärkeät ja ajantasaiset turvallisuuskäytännöt tilaisuuksissamme toimimiseen löydät täältä: TURVALLISUUS. Poikkeusaikana lippujamme on mahdollista peruuttaa lyhyelläkin varoajalla normaaleista käytännöistä poiketen. Ethän tule kipeänä konserttiin! Jätäthän myös yhteystietosi lippuja ostaessasi asiakaskontaktoinnin varmistamiseksi mahdollisten lippuperuutusten yhteydessä. Huomioithan, että poikkeusaikana emme järjestä ovimyyntiä tai vastaanota käteistä. Koronaviruspandemian aiheuttamasta poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen pidätämme oikeuden muutoksiin. (Myyntiehdot päivitetty 26.4.2021)

Hyvityslahjakortit ja rahanpalautukset Lippupisteen kautta:

Mikäli konserttien siirtojen tiedotuksen yhteydessä niin ilmoitetaan, liput käyvät sellaisenaan uutena ilmoitettuna konserttipäivänä. Tarkistathan konserttikohtaiset ohjeet tilaisuuden tiedoista sivuiltamme. Linkki ohjelmistoon: https://www.tmj.fi/ohjelma/

Liput voi myös halutessaan vaihtaa Turun musiikkijuhlien lahjakorttiin tai niistä voi hakea rahanpalautusta, mikäli uusi ajankohta ei sovi. Hyvitykset on haettava konserttikohtaisten peruutusohjeiden mukana ilmoitettuun päivämäärään mennessä.

Hyvityslahjakortti käy maksuvälineenä Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä (ei R-kioskeilla tai verkkokaupassa). Täyden palvelun myyntipisteet löytyvät Lippupisteen verkkosivuilta: https://www.lippu.fi/help/outlets/

Hyvityksistä tulee laittaa viestiä Lippupisteelle osoitteeseen tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2e/min+pvm). Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä alkuperäisten lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero.

Rahanpalautusta voi hakea myös tästä linkistä https://web.lippu.fi/palautus tai palauttamalla liput postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen:

Lippupiste Oy / *Tapahtuman nimi* palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa on tällä hetkellä suuren määrän vuoksi viiveitä.

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeen tilaajana kuulet ensimmäisten joukossa konserteista, kampanjoista ja muusta ajankohtaisesta.

11561