Liput

Lipunmyynti poikkeusaikana

Lisätietoa tulossa lähiaikoina.


Lipunmyynti

Turun musiikkijuhlien verkkolipunmyynnistä vastaa kumppanimme Lippu.fi, osta lippusi TÄÄLTÄ

Ilmoittamamme hinta sis. palvelupalkkiot. Lippu.fi perii toimitusmaksuja toimitustavasta riippuen.

Lippu.fi palvelupisteet

Turussa Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteitä ovat Stockmann, K-Citymarket Ravattula, Länsikeskus ja Skanssi sekä Itäharjun, Länsikeskuksen ja Tampereentien Prismat. Kaikki Lippupisteen toimipisteet löydät täältä: MYYNTIPISTEET

Lippupisteen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta:
MA-LA klo 9-19
+358 (0)600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm)

R-kioskit

Lippuja voit ostaa myös R-kioskeilta. R-kioskit löydät Ärrän omasta kioskihausta

Kauppatorin Monitori

MA-PE klo 9-18 ja LA klo 10-15
Aurakatu 8 | KOP-kolmio, 20100 Turku
https://www.turku.fi/monitori

Turun musiikkijuhlien lipunmyynti on siirtynyt Turun konserttitalolta Kauppatorin Monitorille. Kauppatorin Monitorissa sijaitseva matkailuneuvonta myy Turun musiikkijuhlien lippuja 19.11.2020 alkaen. Monitorin matkailuneuvonnassa myydään Turun musiikkijuhlien, Turun filharmonisen orkesterin (TFO) ja Turun kaupunginteatterin lippuja. Maksutapoina toimivat maksukortti, käteinen, lahjakortit sekä Tyky-ranneke. Muut maksutavat, kuten Smartum ja Virikesetelit, toimivat Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä.

Ovimyynti

Ovimyynti alkaa tapahtumapaikalla tuntia ennen konserttia, mikäli tilaisuus ei ole loppuunmyyty.


Lippukategoriat

Turun musiikkijuhlien tapahtumien hinnat on ilmoitettu seuraavasti.

perus/eläkeläinen/alennus

perus/alennus

Alennuslippu koskee opiskelijoita, alle 16-vuotiaita, varus- ja siviilipalvelusmiehiä sekä työttömiä. Oston yhteydessä ja tapahtumapaikalla on varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava todistus.

Liikuntarajoite

Sekä saattaja että asiakas, jolla on liikuntarajoite, saavat -50% normaalilipun hinnasta. Paikkoja on rajoitetusti tapahtumapaikasta riippuen.

Ryhmäalennus

Vähintään 11 hengen ryhmille myönnetään 10 % alennus.

Ryhmäalennuksien tiedustelut: tai +358 (0)10 633 1065.

Turun musiikkijuhlien ryhmämyynti siirtyy kokonaisuudessaan Lippupisteelle. 1.12.2020 alkaen ryhmiä palvelee Turun musiikkijuhlien yhteyshenkilöt Lippupisteellä. Joulukuun alusta alkaen ryhmien tulee olla ryhmävarauksiin ja -lunastuksiin liittyvissä asioissa yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen tai puhelimitse +358 (0)10 633 1065.

Turun musiikkijuhlien lippu toimii nyt bussilippuna

Lippua näytetään Föli-bussin tai -vesibussin lukijalaitteelle, joka lukee lipussa olevan viivakoodin. Mitään erillistä lippua ei siis tarvita. Turun musiikkijuhlien lipulla voi matkustaa Fölissä 3 tuntia ennen ja 2 tuntia jälkeen esityksen. Lipulla voi matkustaa yhteensä neljä matkaa eli molempiin suuntiin voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon. Föli liikennöi Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Liedossa, Naantalissa ja Ruskolla, ja samat liput ovat voimassa koko alueella. Huomaathan, että Parainen ei kuulu Föli-alueeseen eikä sinne suuntautuvassa liikenteessä kelpaa Fölin liput.