LIPUNMYYNTI

Kauppatorin Monitori
MA-PE klo 9-18 ja LA klo 10-15
Aurakatu 8 | KOP-kolmio, 20100 Turku
https://www.turku.fi/monitori
Turun musiikkijuhlien lipunmyynti on siirtynyt Turun konserttitalolta Kauppatorin Monitorille. Kauppatorin Monitorissa sijaitseva matkailuneuvonta myy Turun musiikkijuhlien lippuja 19.11.2020 alkaen. Monitorin matkailuneuvonnassa myydään Turun musiikkijuhlien, Turun filharmonisen orkesterin (TFO) ja Turun kaupunginteatterin lippuja. Maksutapoina toimivat maksukortti, käteinen, lahjakortit sekä Tyky-ranneke. Muut maksutavat, kuten Smartum ja Virikesetelit, toimivat Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä.

LIPPU.FI

Turussa Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteitä ovat Stockmann, K-Citymarket Ravattula, Länsikeskus ja Skanssi sekä Itäharjun, Länsikeskuksen ja Tampereentien Prismat. Kaikki Lippupisteen toimipisteet löydät täältä: MYYNTIPISTEET

Lippuja voit ostaa myös R-kioskeilta. R-kioskit löydät Ärrän omasta kioskihausta

Turun musiikkijuhlien lippuja voi ostaa myös verkosta osoitteessa WWW.LIPPU.FI

Lippupisteen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta:
MA-LA klo 9-19
+358 (0)600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm)

Ilmoittamamme hinta sis. palvelupalkkiot. Lippu.fi perii toimitusmaksuja toimitustavasta riippuen.

HINTALUOKAT

perus/eläkeläinen/alennus

perus/alennus

Alennuslippu koskee opiskelijoita, alle 16-vuotiaita, varus- ja siviilipalvelusmiehiä sekä työttömiä. Oston yhteydessä ja tapahtumapaikalla on varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava todistus.

RYHMÄALENNUS

Vähintään 11 hengen ryhmille myönnetään 10 % alennus.

Turun musiikkijuhlien ryhmämyynti siirtyy kokonaisuudessaan Lippupisteelle. 1.12.2020 alkaen ryhmiä palvelee Turun musiikkijuhlien yhteyshenkilöt Lippupisteellä. Joulukuun alusta alkaen ryhmien tulee olla ryhmävarauksiin ja -lunastuksiin liittyvissä asioissa yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen tmj@lippu.fi tai puhelimitse +358 (0)10 633 1065.

OVIMYYNTI

Ovimyynti alkaa tapahtumapaikalla tuntia ennen konserttia.

LIIKUNTARAJOITE

Sekä saattaja että asiakas, jolla on liikuntarajoite, saavat -50% normaalilipun hinnasta. Paikkoja on rajoitetusti tapahtumapaikasta riippuen.

Turun musiikkijuhlien lippu toimii bussilippuna!

Lippua näytetään Föli-bussin tai -vesibussin lukijalaitteelle, joka lukee lipussa olevan viivakoodin. Mitään erillistä lippua ei siis tarvita. Turun musiikkijuhlien lipulla voi matkustaa Fölissä 3 tuntia ennen ja 2 tuntia jälkeen esityksen. Lipulla voi matkustaa yhteensä neljä matkaa eli molempiin suuntiin voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon. Föli liikennöi Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Liedossa, Naantalissa ja Ruskolla, ja samat liput ovat voimassa koko alueella. Huomaathan, että Parainen ei kuulu Föli-alueeseen eikä sinne suuntautuvassa liikenteessä kelpaa Fölin liput.