20/11/21 | 15:00

Saimi ja Johanna: Kaikilla väreillä feat. Michael Monroe

22 €

Turun musiikkijuhlien tuottama tapahtuma ”Saimi ja Johanna: Kaikilla väreillä feat. Michael Monroe” yhteistyössä Saimi Hoyerin ja taiteilija Johanna Oraksen kanssa on osa Logomon 10-vuotisjuhlaa lauantaina 20.11. klo 15.

Logomo viettää 10-vuotissyntymäpäiviään lauantaina 20.11.2021 ja samalla Turun kaupunki juhlii Euroopan kulttuuripääkaupunkivuoden 10-vuotisjuhlaa. Turun musiikkijuhlat on mukana juhlapäivässä omalla tapahtumallaan.

Vuorovaikutteinen ja intiimi konsertti ”Saimi ja Johanna: Kaikilla väreillä feat. Michael Monroe” nähdään tiiviissä yhteydessä yleisön kanssa, kun yrittäjä Saimi Hoyer ja taiteilija Johanna Oras nousevat Logomon Logi-tilan lavalle maalaamaan valkoiselle kankaalle oman elämänsä jälkiä sen kaikilla sävyillä; Saimi puhuen ja keskustellen, ja Johanna yleisön katseiden alla maalaten ja improvisoiden.

Molemmat inspiroituvat paikalla olevasta yleisöstä, tunnelmasta sekä tietysti yhteisistä tarinoista. Eri taiteenmuotojen vuorovaikutus täydentyy legendaarisen rockmuusikon, Michael Monroen heittäytyessä akustisella musiikillaan mukaan karismaattisten naisten sielujen syvänteisiin.

Ainutkertainen konserttihetki rakentuu hienosti taiteilijoiden ja yleisön vuorovaikutuksesta. Yleisöllä on mahdollisuus tutustua samalla myös tilassa esillä olevaan Johanna Oraksen taidenäyttelyyn ”Kukoistuksen koodi 2.0”.

Ohjelma ja taiteilijat:

Johanna Oras, taiteilija
Saimi Hoyer, yrittäjä
Michael Monroe, rockmuusikko

 

Mikä Johannaa ja Saimia yhdistää?

Molemmat ovat asuneet aiemmin ulkomailla, kumpikin asuu nyt Suomessa maaseudulla, Johanna Koski TL:ssä Turun lähellä ja Saimi Punkaharjulla.  Kesäisin molemmat harjoittavat yritystoimintaa Punkaharjulla. Molemmat ovat luovia, Johanna maalaa ja Saimi kirjoittaa ja taiteilijasieluina painivat yrittäjinä elinkeinoelämässä, jossa toiminnan kuitenkin määrittää kaupalliset lait. Molempia naisia lähellä on musiikki; Saimilla on Punkaharjulla esiintyjiä ympäri vuoden ja Johanna on musiikin suurkuluttaja.

Näille naisille ennakkoasenteet ja lokerointi on pahinta elämässä ja molemmat ovat joutuneet sen omakohtaisesti kokemaan. Molemmat ruokkivat toisiaan ja toistensa ideoita suurilla visioilla ja innokkuudella. Kaiken lisäksi he ovat ystäviä ja yhteistyökumppaneita. Johanna pitää maalauskursseja Saimin hotellilla ja samalla he pitävät yhteisiltoja, joissa Johanna maalaa ja Saimi tarinoi ja yleisö nauttii tästä kahden toisiaan täydentävän naisen vuoropuhelusta. Naisten, jotka eivät pelkää laittaa itseänsä likoon elämässä.

LOGI-salin ovi löytyy Köydenpunojankadulta laskeuduttaessa Junakadulle heti tien alusta.


Artists

Subscribe to our newsletter!

By subscribing to our newsletter you will be the first to know about new concerts, campaigns and news.