Bernsteinin Candide-operetin vierailu Turkuun perutaan

Jo kertaalleen huhtikuusta lokakuulle siirretty Leonard Bernsteinin Candide-operetin vierailu Turussa perutaan. Esitys oli tarkoitus toteuttaa Turun Konserttitalolla 16. lokakuuta. Tuotannosta vastaavat Åbo Svenska Teater, Turun filharmoninen orkesteri ja Turun musiikkijuhlat yhteistyössä HI Productionsin kanssa.

Virallisesti annetut linjaukset turvavälien noudattamisesta konserttitiloissa tekevät mahdottomaksi Candide-operetin esittämisen, sillä orkesterista, kuorosta ja solisteista koostuva produktio ei turvavälien noudattamisen puitteissa mahdu Turun konserttitalon lavalle.

”Tilanne on valitettava, mutta menemme aina ihmisten turvallisuus edellä ja noudatamme virallisia ohjeita ja suosituksia. Candide joudutaan nyt peruuttamaan, mutta katsomme eteenpäin ja yleisöllä on seuraavan kerran mahdollisuus nauttia oopperasta keväällä 2021, kun Åbo Svenska Teaterin lavalle nousee täysin uusi tuotanto Mascagnin Cavalleria rusticanasta ja Leoncavallon Pajazzosta. Näiden esitysten ensi-ilta on 8. huhtikuuta 2021 ja liput ovat myynnissä Lippupisteen kautta ja Åbo Svenska Teaterin ja Turun filharmonisen orkesterin lipunmyynneissä”, sanoo Åbo Svenska Teaterin johtaja Jukka Aaltonen.

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeen tilaajana kuulet ensimmäisten joukossa konserteista, kampanjoista ja muusta ajankohtaisesta.

11561