Turun musiikkijuhlat 2014 alkaa!

Huomenna alkavat Turun musiikkijuhlat jatkuvat aina 23.8. asti. Suomen vanhimman yhtäjaksoisesti järjestetyn musiikkifestivaalin teemana on tänä vuonna rakkauteen viittaava ”Mars, Venus & Co.”. Rakkauden teemaa eri näkökulmista tarkastellaan yli 30 konsertissa.

Avajaisten lehdistötilaisuudessa nähtiin tänään myös katkelma Tiina Lindforsin Turun musiikkijuhlilla ensi-iltansa saavasta Julia & Julia baletista, jossa Shakespearen klassisen tragedian pääosissa nähdään kaksi naistanssijaa.

TMJ_Pressi_1

Käy katsomassa koko konserttitarjonta ohjelmasivulta.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Toiminnanjohtaja Liisa Ketomäki, puh: 040 740 6200 & 02-2620814, sähköposti

Lataa lehdistötiedote (FI/SV)

Lataa kuvat lehdistötilaisuudesta

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeen tilaajana kuulet ensimmäisten joukossa konserteista, kampanjoista ja muusta ajankohtaisesta.

11561