Mezzosopraano Kate Lindseyn esiintyminen Turun musiikkijuhlilla siirtyy vuoteen 2015

Amerikkalaisen mezzosopraano Kate Lindseyn, ranskalaisen kapellimestari Jérémie Rhorerin ja Turun filharmonisen orkesterin konsertti Rakkauden ja kuoleman kirkastus 20.8.2014 klo 19.30 Turun Konserttitalolla peruutetaan tuotannollisista syistä. Kaikkien esiintyjien kanssa on sovittu esiintymisestä vuoden 2015 musiikkijuhlilla.

Kaikki lippunsa jo ostaneet voivat palauttaa lippunsa mihin tahansa Lippupalvelun toimipisteeseen (ei R-kioskit) tai Turun musiikkijuhlien omalle lippukassalle Åbo Svenska Teaterissa. Turun musiikkijuhlien omalla lippukassalla lipunostajalla on myös oikeus siirtää lippu johonkin toiseen Turun musiikkijuhlien konserttiin.

Turun musiikkijuhlia vietetään 8.-23. elokuuta rakkauteen viittaavalla teemalla ”Mars, Venus & Co.” Festivaalin varaslähtökonsertti järjestetään tämän viikon perjantaina, kun saksalainen huipputenori Jonas Kaufmann esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa. Konsertissa Kaufmannin kanssa esiintyy Jyväskylä Sinfonia kapellimestarinaan Jochen Rieder ja ohjelmassa on rakastetuimpia ooppera-aarioita Kaufmannin keskeisestä repertuaarista. Konsertti on loppuunmyyty.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Liisa Ketomäki, puh: 040 740 6200 & 02-2620814, sähköposti

Lataa lehdistötiedote

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeen tilaajana kuulet ensimmäisten joukossa konserteista, kampanjoista ja muusta ajankohtaisesta.

11561