Mariinski/Gergijev-konsertteihin vielä hyvin tilaa!

Valeri Gergijev ja Pietarin Mariinski-orkesteri saapuvat Turkuun 5.-6.8. Kumpaankin konserttiin on vielä hyvin tilaa ja voit ostaa lippusi ovelta tuntia ennen konserttia!

Avajaiskonsertti 5.8. klo 19.30

Turun musiikkijuhlien avajaiskonsertissa 5. elokuuta kuullaan musiikkijuhlien entistä taiteellista johtajaa, pianisti Olli Mustosta yhdessä Pietarin Mariinski-teatterin orkesterin ja suuren Turun ystävän, huippukapellimestari Valeri Gergijevin johdolla. Ohjelmassa kuullaan Sibeliuksen Tuonelan joutsen, Shchedrinin Pianokonsertto nro 4 sekä Tshaikovskin 6. sinfonia, lisänimellä Pateettinen.

200 years of Verdi and Wagner 6.8. klo 19.30

6. elokuuta kuultava toinen Valeri Gergijevin johtama Mariinski-orkesterin konsertti juhlistaa Verdin ja Wagnerin 200-vuotisjuhlavuotta. Konsertissa kuullaan musiikkia Verdin oopperoista Kohtalon voima, Macbeth, Don Carlos, Otello, Naamiohuvit sekä Wagnerin oopperoista Lohengrin, Lentävä hollantilainen, Tannhäuser ja Valkyyria. Solisteina ovat Mariinski-teatterin oopperasolistit ja kansainvälistä uraa tekevät Larisa Gogolevskaja, Alexei Markov ja Jevgeni Nikitin.
best antivirus software for windows 7

Kumpikin Mariinski-konserteista juhlistaa samalla Pietarin ja Turun kaupunkien ystävyyden 60-vuotisjuhlavuotta.

Koko kesän 2013 ohjelma tarkkoine aikataulutietoineen löytyy osoitteesta www.tmj.fi

Lipunmyynti

Kaikkiin konsertteihin on vielä hyvin tilaa ja ovelta on mahdollisuus saada lippuja. Lippuja saa Lippupalvelun myyntipisteistä kautta maan, Åbo Svenska Teaterin lippukassalta kauppakeskus Hansassa (Aurakatu 10) ma–pe klo 12–18 sekä konserttipaikoilta tuntia ennen konsertin alkua.

zp8497586rq

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeen tilaajana kuulet ensimmäisten joukossa konserteista, kampanjoista ja muusta ajankohtaisesta.

11561