Intialaistähti Shashank ja META4 Sigyn-salissa pe 9.8.!

Eero Hämeenniemen uusi teos ”Priya” pe 9.8.2013 klo 19 Sigyn-salissa

Oletko koskaan miettinyt, miltä intialainen taidemusiikki kuulostaa? Nyt sinulla on loistava tilaisuus tulla kuuntelemaan kahta alansa kansainvälistä huippumuusikkoa, Shashank Subramaniamia ja Sai Giridharia, jotka nousevat yhteiselle musiikilliselle sillalle suomalaisen META4-jousikvartetin kanssa. Jousikvartetissa soittavat Minna Pensola ja Antti Tikkanen (viulu), Atte Kilpeläinen (alttoviulu) ja Tomas Djupsjöbacka (sello).

Turun musiikkijuhlien ja saksalaisen Audi Sommerkonzerten Eero Hämeeniemeltä tilaama teos saa Pohjoismaiden kantaesityksensä tässä konsertissa. Konsertissa kuullaan lisäksi Bartokin jousikvartetto nro 5 ja perinteistä intialaista karnaattista musiikkia Shashank Subramaniamin ja Sai Giridharin tulkitsemana.

Koko kesän 2013 ohjelma tarkkoine aikataulutietoineen löytyy osoitteesta www.tmj.fi

Lipunmyynti

Kaikkiin konsertteihin on vielä hyvin tilaa ja ovelta on mahdollisuus saada lippuja. Lippuja saa Lippupalvelun myyntipisteistä kautta maan, Åbo Svenska Teaterin lippukassalta kauppakeskus Hansassa (Aurakatu 10) ma–pe klo 12–18 sekä konserttipaikoilta tuntia ennen konsertin alkua.

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeen tilaajana kuulet ensimmäisten joukossa konserteista, kampanjoista ja muusta ajankohtaisesta.

11561