Napuletanate

Napuletanate on napolilaisiin lauluihin ja musiikkiin erikoistunut yhtye. Ohjelmisto koostuu pääasiallisesti napolilaisesta ns. kulta-ajan musiikista n. 1870-1940, mutta myös muiden aikakausien helmistä, kuten Jesce sole 1200-luvulta tai Michelemma 1600-luvulta. Repertuaariin sisältyy myös joitakin kevyempiä 50-luvun ikivihreitä. Laulujen esityskieli on Napolin murre, mutta niiden synty ja sisältö kerrotaan suomeksi ennen esittämistä.

Flavia Di Nola, mezzosopraano

Roomasta kotoisin oleva Flavia aloitti lauluopinnot Claudia Biadin johdolla Italiassa. Hän on osallistunut Ateneo Internazionale della Lirica di Sulmonan mestarikursseille 2007 ja 2008, opettajinaan mm. Evgeni Nesterenko, Fiorenza Cossotto ja Luis Alva. Flavia debytoi Rossinin Sevillan parturissa Italian Rietissä 2008. Hän on osallistunut lukuisiin eri oopperaproduktioihin ja konsertoinut niin Italiassa kuin Suomessakin.

Laura Havu, piano

Laura Havu valmistui Sibelius-Akatemiasta 2007, opiskellen 2005-07 myös Pariisissa ja Lyonissa. Hän on esiintynyt soolo- ja kamarimusiikkikonsertein Euroopassa ja Etelä-Amerikassa. Kotimaassa hänet on nähty pianistina monissa laulu- ja näyttämöproduktioissa. Lisäksi hän esiintyy aktiivisesti eri taiteenlajeja yhdistelevissä kokoonpanoissa ja toteuttaa lapsille suunnattuja taideprojekteja.

Lauri Manninen, kitara ja mandoliini

Pudasjärveltä kotoisin oleva kitaristi Lauri Manninen on opiskellut Oulussa Ilkka virran ja Helsingissä Petri Kumelan johdolla. Manninen on toiminut soitonopettajana mm. Oulun kansalaisopistossa sekä soittanut soolokonsertteja Suomen lisäksi Saksassa, Italiassa, Ruotsissa, Espanjassa ja Unkarissa.