Kaisa Takkula, Kati Urho & Anni Collan

Anni Collan

Pianisti Anni Collan valmistui musiikin maisteriksi sekä Folkwangin yliopistosta Essenistä 2014 (op. Henri Sigfridsson) että Sibelius-Akatemiasta 2015 (op. Hui-Ying Liu-Tawaststjerna). Hänet on palkittu mm. 3. palkinnolla Jyväskylän pianokilpailussa 2014 sekä 2. palkinnolla Orihuelan kansainvälisessä kilpailussa Espanjassa 2015. Hän sai 2014 paikan Leipzigin kansainvälisestä Mendelssohn-akatemiasta. Collan oli yksi Sibelius-Akatemian konserttisarjan Kesän nuorista taiteilijoista 2016.

Kati Urho

Kati Urho valmistui vuonna 2002 ammattinäyttelijäksi Lontoossa ja on sen jälkeen toiminut näyttelijänä useissa teatteriproduktioissa Englannissa, Saksassa ja Suomessa. Hän toimii aktiivisesti kahdessa eri vapaan teatterin työryhmässä – Teatteri Terve Tyttö (vuodesta 2012) ja The Fins Theatre Company (vuodesta 2004) – näyttelijänä, käsikirjoittajana, ohjaajana sekä tuottajana. Keväästä 2007 lähtien hän on valmentanut Mestaripaja-johtamiskoulutuksessa.

Kaisa Takkula

Kaisa Takkula on valmistunut Turun Musiikkiakatemiasta laulupedagogiksi 2010 ja Sibelius-Akatemiasta kirkkomusiikin koulutusohjelmasta laulajaksi 2013, suorittaen A-tutkinnon erinomaisin arvosanoin. Hän on esiintynyt lukuisten kuorojen ja orkesterien (mm. Hämeenlinnan kaupunginorkesteri, Opus X, Turku Cathedral Ensemble) solistina sekä oopperarooleissa, kuten Ensimmäinen nainen (Taikahuilu), Damigella (Poppean kruunaus) ja Niiskuneiti (Kuusisto: Muumiooppera). Takkula saavutti finaalipaikan ja kunniamaininnan parhaasta Sibelius-tulkinnasta JSFest-laulukilpailussa Turussa 2014.